fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Política de privacitat

Els següents punts recullen la Política de privadesa que regula l’ús del lloc web www.masiacastello.cat  (d’ara endavant, lloc web), del que és titular Associació Masia Castelló, per favor, llegeixi’ls abans de facilitar-nos les seves dades personals. La Política de privadesa és obligatòria sempre que un lloc web reculli alguna dada personal dels seus usuaris, per exemple, un formulari de contacte on l’usuari hagi d’informar el seu correu electrònic.

1. LEGISLACIÓ APLICABLE EN MATÈRIA DE PROTECCIÓ DE DADES

La present Política de privadesa està regulada per la legislació sobre protecció de dades, Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

2. ADVERTIMENT A MENORS D’EDAT

Els menors de tretze anys requereixen el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals. En cap cas es recaptaran del menor, dades relatives a la seva situació professional, econòmica o a la intimitat d’altres membres de la seva família, sense el consentiment d’aquests. Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares o tutors, no has de registrar-te com a usuari. Els majors de tretze anys podran registrar-se en el lloc web com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

3. DADES DEL RESPONSABLE

  • Identitat del Responsable:  Associació Masia Castelló
  • Nom comercial: Associació Masia Castelló
  • NIF/CIF:G43542612
  • Adreça:  Av. Gavadà 11, 43891, Vandellòs
  • Correu electrònic:  masiacastello@masiacastello.cat
  • Activitat:   Recuperació del patrimoni arquitectònic, històric, cultural i natural del poble
  • Inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, amb el nº. 3285, de la Secció  1ª. Del Registre de Tarragona

4. FINALITAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

  1. Formulari de Contacte: en www.masiacastello.cat tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-li o informar-li del servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació professional o durant 5 anys. Les dades facilitades estaran situats en els servidors de 10DENCEHISPAHARD S.L. amb CIF B-62844725, proveïdor de Hosting de www.masiacastello.cat dins de la UE, amb domicili social a C/ Girona 81-83 local 6, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona. Com a usuari del lloc web, té dret a obtenir confirmació sobre si www.masiacastello.cat està tractant les seves dades personals, exercir el dret d’accés, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan aquests ja no siguin necessaris. Les seves dades no se cediran a tercers.
  2. Formulari per treballar amb nosaltres:en www.masiacastello.cat tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de mantenir-li informat de les diferents vacants a un lloc de treball que es produeixin en l’organització. Les dades facilitades estaran situats en els servidors de 10DENCEHISPAHARD, S.L. amb CIF B-62844725, proveïdor de Hosting de www.masiacastello.cat dins de la UE, amb domicili social a C/ Girona 81-83 local 6, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona. Les dades proporcionades es conservaran fins que vostè exerceixi el seu dret de cancel·lació, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan aquests ja no siguin necessaris. Les dades no se cediran a tercers. També es recullen altres dades no identificatives, que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega per aquest lloc web. Per a major detall vegi la nostra Política de cookies.

5. LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment que Un. ens dóna acceptant aquesta Política de privadesa. Aquest consentiment serà únic i exclusiu segons la font de recollida de dades de caràcter personal: Formulari de Contacte, Formulari de subscripció a Newsletter, Formulari per a comentaris del Blog i Formulari pertreballar amb nosaltres. Per tant, el consentiment per tractar les seves dades a través d’una de les fonts anteriors no condicionarà el seu ús en altres àrees de l’empresa.

6. CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES

Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Mentre es mantingui la relació professional,
  • No se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat,
  • Durant el temps necessari per a la defensa de possibles reclamacions i el compliment d’altres obligacions legals.

7. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per a altres finalitats. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de privadesa i amb la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

  • Proveïdor de Hosting: 10DENCEHISPAHARD (CDMON).

8. DRETS DE L’USUARI EN FACILITAR LES SEVES DADES PERSONALS

Com a usuari del lloc web, té dret a obtenir confirmació sobre si www.masiacastello.cat està tractant les seves dades personals. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no són necessaris per a les finalitats que van ser recollits. Els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades, en aquest cas Associació Masia Castelló deixarà de tractar les seves dades, salvo per a la defensa de possibles reclamacions. Així mateix, li informem la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, adjuntant còpia del seu Document d’Identitat, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a masiacastello@masiacastello.cato en l’adreça, AV. Gavadà 11, 43891 Vandellòs.

9. ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre Protecció de Dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Associació Masia Castelló en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de privadesa.

10. CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVADESA

Associació Masia Castelló es reserva el dret a realitzar canvis en la present Política de privadesa per adaptar-la a novetats en la Llei o Jurisprudència. En dites suposades, Associació Masia Castelló anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

11. CORREUS COMERCIALS

D’acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Associació Masia Castelló no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis al lloc web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada. Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Associació Masia Castelló es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense estar identificades degudament.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]